9 mars 2013

Do this with me.

Det blev minsann fredag till slut. Northern line tog mig norrut till Kentish Town och puben Bull & Gate (vars lite smått legendariska livescen sorgligt nog försvinner i maj, men det är en annan historia). Där huserade kvällen till ära Club Fandango, ett så himla bra påhitt. 6£ i dörren och en samling, mer eller mindre okända, band på scen. Men jag ville mest se ett gäng pandor och kuststäder.


Olivia. Som sedan gjorde snöänglar med Sandra i en liten park i Camden. 
Nej, vi har ingen snö. Men lera funkade tydligen lika bra.


Panda Cubs. Fyra män i svarta jeans och Beatlesboots, som spelar mörk och melankolisk pop av bästa slag. Drömmen. Dessutom så himla trevliga.

Agnes. Med Batmantröja, så väldans festligt! En av få bilder från kvällen med någorlunda fokus. Men äsch, fanns liksom viktigare saker att tänka på.

Coastal Cities. Rediga indiegrabbar med dansigt sound. Påminner lite om Foals eller Beat!Beat!Beat!, bra grejer med andra ord.


När banden spelat klart pratades det om musik och om London och om kommande gig och om allt möjligt med Panda Cubs. Sedan väntade promenad i regnet mot dansdansdans på Monarch. En riktigt festlig fredag, alltså.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar